hablamos-de-educacion

Canviem amb tu

Articles recomanats

Claves para evitar problemas de inclusión y diversidad en el aula

Què diu la nova Ordenació Curricular sobre la inclusió a l’aula

2022-02-28

La publicació el 1990 de la Llei Orgànica d’Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE) va obrir les escoles a la diversitat, va assentar els principis de normalització i integració, i va introduir per primer cop el concepte Necessitats Educatives Especials (NEE). Des d’aquell moment, les lleis educatives han anat incorporant nous conceptes i han evolucionat cap a la inclusió a l’aula. L’última aproximació la trobem a la Llei Orgànica 3/2020, de 29 de desembre, la LOMLOE.

210929_047TM_4789

Marta Colomé guanya el Premi Guillem Cifre de Colonya

2021-10-15

L’escriptora Marta Colomé Romera ha estat proclamada guanyadora del XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2021 per la seva obra Les ales d’Isis. Aquest any l’entitat celebra els quaranta anys d’existència del Premi patrocinat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya i que compta amb la col·laboració de l'editorial Barcanova.

librería 2

Dos clàssics fonamentals

2021-03-09

La col·lecció «Clàssics a Mida», aquesta selecció il·lustrada que ja arriba a la trentena de de títols, continua enriquint la seva proposta amb dues incorporacions de luxe: Els millors casos de Sherlock Holmes, una selecció de textos protagonitzats pel detectiu més famós de tots els temps, i Donetes, un relat que mai no deixa de captivar, amb quatre germanes inoblidables.