El passat dijous 9 de maig, la Consuelo Fuentes, autora del projecte Grafisme Creatiu, ens va explicar què és el grafisme creatiu, les seves diferències amb la grafomotricitat, la seva filosofia i els seus objectius i també els seus beneficis.

La proposta està basada en les investigacions i els estudis sobre neuroeducació, dels que es dedueixen que el cervell aprèn amb allò que l’emociona.

video-grafismo-creativo_webinar

Webinar de Grafisme Creatiu

Recupera el vídeo de la sessió per escoltar la Consuelo de primera ma i comprendre com és, com s’estructura i com es treballa el grafisme creatiu en l’Educació Infantil.

Més notícies d'educació

Claves para evitar problemas de inclusión y diversidad en el aula

Què diu la nova Ordenació Curricular sobre la inclusió a l’aula

2022-02-28

La publicació el 1990 de la Llei Orgànica d’Ordenació General del Sistema Educatiu (LOGSE) va obrir les escoles a la diversitat, va assentar els principis de normalització i integració, i va introduir per primer cop el concepte Necessitats Educatives Especials (NEE). Des d’aquell moment, les lleis educatives han anat incorporant nous conceptes i han evolucionat cap a la inclusió a l’aula. L’última aproximació la trobem a la Llei Orgànica 3/2020, de 29 de desembre, la LOMLOE.

210929_047TM_4789

Marta Colomé guanya el Premi Guillem Cifre de Colonya

2021-10-15

L’escriptora Marta Colomé Romera ha estat proclamada guanyadora del XL Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2021 per la seva obra Les ales d’Isis. Aquest any l’entitat celebra els quaranta anys d’existència del Premi patrocinat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya i que compta amb la col·laboració de l'editorial Barcanova.