Batxillerat

Aquesta etapa té com a objectiu principal capacitar els alumnes i les alumnes per a l'educació superior. Presentem diversos programes i projectes, de manera que cada docent pugui valorar la millor opció i oferir així una preparació especialitzada al seu alumnat d'acord amb les seves perspectives i interessos de formació.

Filtres Filtre segons categoria

Mostrant 19 resultats

Nellie_Bly_dis

Programa Nellie Bly

Un programa que presenta els continguts ajustats a l’ordenació curricular del Departament d’Educació de l’any 2022. Inclou activitats de resolució ràpida, d’altres de més competencials i diferents situacions d’aprenentatge.

PDE_Portada_Celestina_Vigneaux

Programa Celestina Vigneaux

El programa presenta els continguts ajustats a la nova ordenació curricular. Recull els sabers essencials de la matèria de Llengua Catalana, orientat, sobretot, cap al desenvolupament de la competència comunicativa.

PDE_Portada_Carme_Karr

Programa Carme Karr

El programa presenta els continguts ajustats a la nova ordenació curricular. Recull els sabers de la matèria de Literatura Catalana amb una visió general del panorama literari català i europeu organitzat segle a segle.

PDE_Portada_Beatriz_Bernal

Programa Beatriz Bernal

Un programa que se ajusta a la nueva ordenación curricular del Departament d'Educació del año 2022. Comprometido con la realidad del alumnado, con contenidos estrechamente conectados con su experiencia vital.

PDE_Portada_Ernestina_de_Champourcin

Programa Ernestina de Champourcín

Un programa que se ajusta a la nueva ordenación curricular del Departament d'Educació del año 2022. Conectado con la realidad del alumnado a través de espacios para la reflexión y el debate.

PDE_Portada_Florence_Nightingale

Programa Florence Nightingale

Un programa que presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. Orientat al desenvolupament competencial i de l'esperit crític de l'alumnat.

PDE_Portada_Emmy_Noether

Programa Emmy Noether

Un programa que presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. Orientat al desenvolupament competencial i de l'esperit crític de l'alumnat.

PDE_Portada_Rosa-Luxemburg

Programa Rosa Luxemburg

Un programa que presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. Orientats al desenvolupament competencial i de l'esperit crític de l'alumnat.

PDE_Portada_Christine_de_Pizan

Programa Christine de Pizan

Un programa que presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. S'hi plantegen les grans preguntes de la filosofia de tots els temps aplicades a casos de l'actualitat com a eina de reflexió per a l'alumnat.

PDE_Portada_Gal_La_Placidia

Programa Gal·la Placídia

Un programa que presenta els continguts ajustats a l'ordenació curricular del Departament d'Educació de l'any 2022. Apropa la matèria de Llatí a l'actualitat a partir d'activitats amenes i properes a l'alumnat.